2021 was weer een bewogen jaar waarbij we ons met regelmaat moesten aanpassen op alle ontwikkelingen die zich afspeelden in de maatschappij.

Dankzij onze medewerkers die met hart en ziel de werkzaamheden uitvoeren bleven we (op 1,5 meter) zij aan zij staan bij onze cliënten om te werken aan de dromen die zij hebben voor 2022.

Met het team streven we iedere dag naar de beste vorm van begeleiding en met de jaarlijkse HKZ-audit gaan we voor duurzame kwaliteitsverbetering.

Met veel trots kunnen we mededelen dat onze leerling-woonbegeleider zijn 3,5 jaar durende leer-/werktraject succesvol heeft mogen afronden.

4 nieuwe toppers hebben in 2021 het team versterkt, Damini in de functie van secretaresse, Niek en Mario in de functie van woonbegeleider en onze pupil Rik als stagiair.

Graag willen we de betrokken WMO-consulten en ketenpartners bedanken voor de samenwerking in 2021. Betreft de samenwerking was het een topjaar, door samen te sparren en het belichten van kansen hebben we de begeleiding kunnen en mogen aanbieden. Dank hiervoor!

Ook willen we alle cliënten bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in Bijster Care. Ontzettend knap hoe iedereen zich in 2021 flexibel heeft opgesteld en geduld kon opbrengen voor alle veranderingen waar we niet omheen konden.

Met de kennis en ervaring die we in 2021 hebben mogen opdoen gaan we nog sterker het nieuwe jaar in.
We wensen jullie een voorspoedig, gelukkig en gezond nieuwjaar toe!