Minder zorgen….

Afgelopen woensdag, tijdens de cliëntenbespreking, reageerde een medewerker dat we minder zorgen en meer trainen op zelfredzaamheid.
En deze zin is samenvattend waar we afgelopen jaren ontzettend goed in zijn geworden en zijn gegroeid!

We houden de cliënten niet ‘klein’, maar dagen ze uit door zelf activiteiten uit te laten voeren i.p.v. het over te nemen.
Ontzettend leuk en boeiend hoe we als team telkens sparren wat haalbaar is voor de persoon en wat de beste alternatieven zijn.

In 2022 hebben we eindelijk de coronamaatregelen gefaseerd mogen loslaten waardoor we weer makkelijker onze diensten konden aanbieden.

Cliënten zijn bijvoorbeeld blij dat het therapeutisch boksen weer onder de ‘normale’ omstandigheden kunnen plaatsvinden.
Een leuk weetje is dat afgelopen jaar 7 medewerkers van Bijster Care zijn gediplomeerd om het therapeutisch boksen aan te bieden.

Ons aanbod is in 2022 uitgebreid met de training “Herstellen doe je Zelf” en inmiddels heeft de eerste groep de training succesvol afgerond. Super stoer is dat deelnemers nu als co-trainer of zelf als trainer ‘Herstellen doe je Zelf’ kunnen voortzetten.

Graag willen we de GGzE bedanken voor het vertrouwen in Bijster Care.
In de gemeente Eindhoven hebben er afgelopen jaar grote contractuele veranderingen plaatsgevonden, maar door de samenwerking kunnen we de begeleiding waarborgen en blijven aanbieden.

Super trots zijn we natuurlijk op Siham die in 2022 verkozen is tot beste praktijkopleider uit de sector!
Afgelopen jaar hebben we leergierige leerlingen mogen opleiden en zijn er mooie projecten gestart met o.a. het praktijkatelier Toegepaste Psychologie en HRM van de Fonty’s Eindhoven.

Team Bijster Care, ik ben enorm dankbaar en heb enorme bewondering hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert om onze mensen de beste begeleiding te bieden.

Als kers op de taart hebben we op 30 december jl. de sleutel in ontvangst mogen nemen van ons nieuw pand! Een prachtige locatie in Nuenen waar we beschikken over zowel kantoor als praktijkruimte.

Graag willen we alle ketenpartners, gemeenten en naasten bedanken voor de samenwerking in 2022!

We wensen iedereen een gelukkig en gezond 2023!