Bijster Care kijkt terug op een bijzonder jaar waarin wij een aantal belangrijke stappen hebben gezet.

Wij benadrukken vaak hoe belangrijk het is voor onze cliënten om positieve afleiding te hebben. Verveling is in veel gevallen de grootste vijand en activeert verslaving. Daarom zijn wij in 2018 verschillende samenwerkingen aangegaan die het mogelijk maken om onze cliënten de positieve prikkels te geven die zij zo hard nodig hebben. Onder deze samenwerking vallen De Panberg te Eersel en De Hooiberg te Bladel.

Daarnaast zijn wij tevens een samenwerking aangegaan met Pas op de plaats te Vessem. Dankzij deze samenwerking krijgen onze cliënten, door middel van Equine Assisted coaching, inzichten en praktische vaardigheden die hen op weg helpen naar vooruitgang.

Wij zijn trots op het feit dat wij als erkend leerbedrijf geïnvesteerd hebben in de toekomst door jonge, enthousiaste studenten op te leiden tot de professionals van morgen.

We sluiten dit jaar af met een 2019 versie van onze homeplanner. Dit hulpmiddel mag in het nieuwe jaar niet ontbreken nadat we overweldigd werden met positieve reacties over de 2018 planner. In 2019 tillen we de homeplanner naar een hoger niveau met concrete tips van onze woonbegeleiders voor verslaafde mensen en hun naasten.

Dan resteert ons alleen nog om u hartelijk te bedanken voor de goede samenwerking in 2018. Namens het hele team van Bijster Care wensen wij u warme kerstdagen toe en een spetterend begin van het nieuwe jaar.